(ВІДЕО) Прикордонник Володимир оригінально привітав синочка з Днем народження

НАЗАД
09 листопада 2022 11:12

Прикордонник Володимир за 8 місяців війни лише один раз бачив дружину та сина.

Коли влітку був у короткочасній відпустці, пообіцяв синочку Назару, що обов’язково восени приїде до нього на День народження. Тато свого слова дотримався та ще й оригінально привітав синочка.

У далекому 2000 році Володимир, уродженець міста Мукачево, був призваний на строкову військову службу до Прикордонних військ України, яку, після закінчення Кінологічного навчального центру в місті Великі Мости, проходив у Волинському прикордонному загоні. Під час проходження служби вирішив пов’язати своє подальше життя із кордоном та ще до завершення строкової служби уклав контракт.

Згодом  пройшов навчання на дільничного інспектора прикордонної служби в Кінологічному навчальному центрі, у 2002 році перевівся до Мукачівського прикордонного загону. У 2016-2017 роках проходив службу в Краматорському прикордонному загоні.

З початком росією підступного повномасштабного військового вторгнення в Україну, Володимир разом зі своїми побратимами, у складі зведеного загону від Закарпаття, вибув боронити державний кордон на Сумщину.

Нещодавно синочку прикордонника виповнилося чотири роки, і він, як і обіцяв, приїхав до нього у День народження. Володимир разом з дружиною вирішили оригінально привітати свого сина Назара, за допомогою звернулися до одного з сувенірних магазинів міста Мукачево.

У свій день народження Назарчик отримав велику подарункову коробку, в якій знаходилися сам татко та безліч подарунків – дитячим радощам не було меж.

«Я дуже люблю синочка, дружину, своїх рідних та друзів. Тому, нам є кого і що захищати. Зі своїми побратимами та усім українським народом ми обов’язково переможемо ворога і заживемо у вільній і квітучій Україні», - говорить прикордонник.

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси